hét restauratie adviesbureau

OVER ONS

Prettig om kennis te maken, we stellen ons graag aan u voor!

Gerard versteeg - directie-eigenaar

Bouwkunde, restauratie en liefde voor historisch erfgoed stroomt door de aderen, wat blijkt uit een indrukwekkende portfolio aan projecten en ervaring. Van bouwkundig detail, tot kostencalculaties, tot de grote lijnen binnen het project, een zeer brede basis aan expertise. Gecombineerd met een praktische blik en oplossingsgericht denken, dat maakt ieder project tot een succes!

Dankzij de trots op de Nederlandse monumenten en historische panden, wordt er voor gezorgd dat deze ook voor de toekomst gebruikt worden en bewaard blijven.


renate vermeijs - directie-eigenaar

Dankzij ruime werkervaring binnen diverse branches en diverse sales-, marketing- en communicatiefuncties verantwoordelijk voor de projectorganisatie, communicatie en algemene zaken. Persoonlijk en praktisch denken, met een gezonde dosis enthousiasme en humor.

Wij hechten er veel waarde aan om met een open en heldere communicatie, persoonlijke benadering en enthousiasme samen met u het project aan te gaan. Creativiteit en teamwork maken het geheel compleet!

Als eigenaren van "Monument in" staat bij ons persoonlijke aanpak en aandacht voorop, waarbij u op ons en ons team kunt bouwen. Maar te allen tijde met ú als opdrachtgever centraal, samen met u gaan we graag het project aan!

LEANNE SCHUTTE - BOUWKUNDIG TEKENAAR / PROJECTCOördinator

Leanne versterkt ons team met haar kennis en ervaring vanuit interieurvormgeving en bouwkunde. Met oog voor detail werkt ze het tekenwerk uit, aangevuld met algemene coördinerende taken binnen ons bureau.

Zo verdelen we de taken binnen ons team, om met elkaar een perfect gezamenlijk eindresultaat te behalen.


alinda ter haar - bouwkundig tekenaar

Alinda gaat de uitdaging aan om al onze projecten minitieus vast te leggen op (bouwkundig) tekenwerk, zowel in 2D als 3D. Met haar leergierigheid, enthousiasme en affiniteit met monumenten vervult ze een centrale positie binnen ons team.

Tekenwerk vormt een belangrijke en onmisbare basis. Het ter plaatse inmeten, opstellen tekenwerk bestaande situatie en ontwerp tekenwerk (van voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp). Zowel casco, exterieur en ook interieur komt daarbij aan de orde. Belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar ook noodzakelijk in vergunningstraject en tijdens uitvoering.

Luuk de kroon - stagiair

Zijn MBO studie Bouwkunde gaat Luuk afronden met zijn stage bij ons bureau. Hij zal allerlei projecten en opdrachten de revue zien passeren. Door zijn monumentale steentje bij te dragen, zal hij zijn eigen kennis en ervaring vergroten.

We vinden het altijd leuk om jong aanstaand bouwtalent in ons team te hebben, met de energie en leergierigheid!


prescilla meijer - bouwkundig tekenaar

Prescilla is al jarenlang vertrouwd en verknocht aan monumentaal Nederland én buitenland! Ze heeft van haar passie haar werk kunnen maken en zich gespecialiseerd in bouwkundig tekenwerk.

Dé garantie om uw monumentaal/historisch eigendom secuur en deskundig te laten inmeten en uit te tekenen. Tekenwerk is noodzaak en een onmisbare onderlegger voor ontwerp, vergunnings- en andere officiële aanvragen, voor een positief eindresultaat van ieder project.

Persoonlijke aandacht, enthousiasme, heldere en frequente communicatie, bereikbaar zijn, regelmatig overleg en rapportage....

Ons credo is het TOTALE ONTZORGEN!