hét restauratie adviesbureau

Ons team

Prettig om kennis te maken, we stellen ons graag aan u voor!

Gerard versteeg - directie-eigenaar

Bouwkunde, restauratie en liefde voor historisch erfgoed stroomt door de aderen, wat blijkt uit een indrukwekkende portfolio aan projecten en ervaring. Van bouwkundig detail, tot kostencalculaties, tot de grote lijnen binnen het project, een zeer brede basis aan expertise. Gecombineerd met een praktische blik en oplossingsgericht denken, dat maakt ieder project tot een succes!

Dankzij de trots op de Nederlandse monumenten en historische panden, wordt er voor gezorgd dat deze ook voor de toekomst gebruikt worden en bewaard blijven.


renate vermeijs - directie-eigenaar

Dankzij ruime werkervaring binnen diverse branches en diverse sales-, marketing- en communicatiefuncties verantwoordelijk voor de projectorganisatie, communicatie en algemene zaken. Persoonlijk en praktisch denken, met een gezonde dosis enthousiasme en humor.

Wij hechten er veel waarde aan om met een open en heldere communicatie, persoonlijke benadering en enthousiasme samen met u het project aan te gaan. Creativiteit en teamwork maken het geheel compleet!

Als eigenaren van "Monument in" staat bij ons persoonlijke aanpak en aandacht voorop, waarbij u op ons en ons team kunt bouwen. Maar te allen tijde met ú als opdrachtgever centraal, samen met u gaan we graag het project aan!

Patricia Hoogervorst - projectcoördinator

Patricia vervult bij ons de functie van Projectcoördinator, waarbij ze de spil vormt binnen onze projecten. Met haar kennis en ervaring in de restauratie aannemerij, is zij een waardevolle aanvulling binnen ons team, dankzij zowel bouwkundig, bouwtechnisch, als ook het praktisch inzicht.

En juist die praktische aanpak, mouwen opstropen en met enthousiasme aan de slag gaan, dat is wat ons als bureau typeert!


alinda ter haar - bouwkundig tekenaar

Alinda gaat de uitdaging aan om al onze projecten minitieus vast te leggen op (bouwkundig) tekenwerk, zowel in 2D als 3D. Met haar leergierigheid, enthousiasme en affiniteit met monumenten vervult ze een centrale positie binnen ons team.

Tekenwerk vormt een belangrijke en onmisbare basis. Het ter plaatse inmeten, opstellen tekenwerk bestaande situatie en ontwerp tekenwerk (van voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp). Zowel casco, exterieur en ook interieur komt daarbij aan de orde. Belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar ook noodzakelijk in vergunningstraject en tijdens uitvoering.

sofie van leeuwen - afstudeERDER

Sofie voltooit haar laatste fase van haar HBO studie Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar afstudeerperiode van 20 weken zal zij binnen ons bureau een onderzoek opstellen. Hierbij richt zij zich op de duurzaamheidsmogelijkheden bij monumentale gebouwen, in het specifiek voor Universiteitsbibliotheek Utrecht. Daarbij wordt onder andere gekeken naar bouwtechnische haalbaarheid, financiën en uiteraard rendabiliteit.

Een actuele doelstelling, waar zowel Sofie, wijzelf als onze opdrachtgever een waardevol document en advies mee in handen zullen krijgen. Op alle vlakken een duurzame toekomst tegemoet!

coen koster - stagiair

Vanuit zijn studie MBO Bouwkunde mogen wij Coen begeleiden tijdens zijn 3e jaars stage van 20 weken.

Hij zal binnen ons team diverse taken en opdrachten krijgen, om hem daarmee zoveel mogelijk kennis mee te geven op bouwkundig en monumentaal gebied. Altijd leuk om aankomend bouwkundig talent voor te bereiden op het toekomstig werkveld! En omgekeerd leren wij graag van hetgeen tegenwoordig binnen de opleidingen meegegeven wordt.


Max de graaf - stagiair

Vanuit zijn studie MBO Bouwkunde mogen wij Max begeleiden tijdens zijn 2e jaars stage van 10 weken.

Ook hij zal binnen ons team diverse taken en opdrachten krijgen, om hem daarmee zoveel mogelijk kennis mee te geven op bouwkundig en monumentaal gebied. Altijd leuk om aankomend bouwkundig talent voor te bereiden op het toekomstig werkveld! En omgekeerd leren wij graag van hetgeen tegenwoordig binnen de opleidingen meegegeven wordt.


prescilla meijer - bouwkundig tekenaar

Prescilla is al jarenlang vertrouwd en verknocht aan monumentaal Nederland én buitenland! Ze heeft van haar passie haar werk kunnen maken en zich gespecialiseerd in bouwkundig tekenwerk.

Dé garantie om uw monumentaal/historisch eigendom secuur en deskundig te laten inmeten en uit te tekenen. Tekenwerk is noodzaak en een onmisbare onderlegger voor ontwerp, vergunnings- en andere officiële aanvragen, voor een positief eindresultaat van ieder project.

ingrid maaijwee - architect & bouwhistoricus

Met haar ruime ervaring als architect en bouwhistoricus is Ingrid erg sterk in ontwerp, uitwerking en onderbouwing.

Zij heeft al diverse bijdragen voor "Monument in" kunnen leveren, zowel in (schets)ontwerp, uitwerken van deze ontwerpen tot vergunnings- en uitvoeringstekenwerk, maar ook de theoretische onderbouwing vanuit bouwhistorie.

Persoonlijke aandacht, enthousiasme, heldere en frequente communicatie, bereikbaar zijn, regelmatig overleg en rapportage....

Ons credo is het TOTALE ONTZORGEN!