KostenRAMING

Plannen, idee├źn, inspiraties...maar wat is het bijbehorende kostenplaatje? Zeker niet onbelangrijk en vaak de graadmeter of de gewenste plannen ook tot uitvoering kunnen komen.

We vinden het belangrijk en raadzaam om vrij vroeg in het proces de kosten al inzichtelijk te maken. Om te voorkomen dat onhaalbare plannen worden voorbereid, of wellicht juist extra mogelijkheden te creëren.

Na het bespreken en inventariseren van uw wensen en eisen, vaak in combinatie met een bouwkundige opname, werken we deze uit in een kostenraming. Indien van toepassing gesplitst in restauratie/onderhoud (bijvoorbeeld achterstallig schilderwerk) en verluxing/verbetering (zoals de nieuwe keuken of badkamer).

Met de kostenraming in de hand, kunt u keuzes maken voor het vervolgtraject. Ook kan deze begroting een onderlegger zijn voor bijvoorbeeld het aanvragen van uw hypotheek (via het Nationaal Restauratie Fonds of uw eigen bank), of een subsidie-aanvraag.

De kostenraming is voor u een leesbaar document, gesplitst per ruimte/onderdeel. U kunt uw vervolgkeuzes hiermee verder bepalen, waarbij wij u vanzelfsprekend ook graag weer assisteren.