hét restauratie adviesbureau

OVER ONS

Prettig om kennis te maken, we stellen ons graag aan u voor!

Bouwkunde, restauratie en liefde voor historisch erfgoed stroomt door de aderen. Dit zorgde er in 2011 voor dat we startten met "Monument in". Met als basis een ruime bouwkundige ervaring, aangevuld door uitgebreide kennis vanuit diverse sales-, marketing- en communicatiefuncties. Dit in combinatie met onze praktische aanpak, oplossingsgericht denken en veel enthousiasme maakt ieder project tot een succes!

We hechten er veel waarde aan om met een open en heldere communicatie, persoonlijke benadering en betrokkenheid samen met u het project aan te gaan. Creativiteit en teamwork maken het geheel compleet. Als directie-eigenaren van "Monument in" staat bij ons persoonlijke aanpak en aandacht voorop, waarbij u op ons en ons team kunt bouwen. Ook onze teamleden zijn aangestoken door het "Monument in-virus" en dragen met hun kennis, kunde en specialisme bij aan ons succes!

Inmiddels hebben we een indrukwekkende portfolio mogen opbouwen, voor een zeer groot scale aan opdrachtgevers en projecten. Hier mogen we best trots op zijn, om zo letterlijk ons "Monument(in)ale" steentje te mogen bijdragen aan de toekomst van de Nederlandse monumenten en historische panden. En dat blijven we nog heel graag voor u doen!

Belt of mailt u ons gerust om kennis te maken tijdens een vrijblijvend gesprek!

renate vermeijs & gerard versteeg

directie-eigenaar