ONTWERP & TEKENWERK

Tijdens het brainstormen zal het ontwerp van uw plannen steeds meer vorm gaan krijgen. Vanzelfsprekend houden we altijd de bestaande situatie in ogenschouw, houden we rekening met historische en monumentale onderdelen en dragen er zorg voor dat de nieuwe situatie hier passend bij ontworpen wordt.

Soms betekent dit het vervangen van onderdelen conform bestaand, soms juist door contrasterend te kiezen qua materialen en/of uitstraling. Diverse smaken en stijlen passeren hierbij de revue, te allen tijde in overeenstemming met uw persoonlijke voorkeur.


De plannen en ideeën vervolgens uitwerken in digitaal bouwkundig tekenwerk, zowel in 2D als in 3D. Een perfecte manier om te visualiseren, zodat u een beter beeld krijgt van hoe uw plannen er in werkelijkheid uit zullen zien.

Daarnaast is goed tekenwerk onmisbaar en vereist voor een vergunningsaanvraag, subsidie-aanvraag, maar ook tijdens de aanbesteding en uitvoeringsfase. Wij verzorgen dit ontwerp- en tekenwerk met behulp van professionele tekenprogramma's.